Ansøgningsrunder

Der var ansøgningsfrist for 2022 den 9. maj kl. 12.00.
​Ansøgere vil modtage svar ultimo juni

I 2022 uddeler VUDP-foreningen 10 millioner kroner til projekter, der har til formål at forbedre vandsektorens effektivitet og kvalitet.

Det støtter VUDP-foreningen

Vi støtter projekter, der fremmer vandteknologi ved, at der udvikles teknologi, metoder, ledelsesformer, ledelsessystemer og viden, der kan forbedre vandsektorens effektivitet og kvalitet, og som medfører konkrete forbedringer for vandsektoren og de tilsluttede forbrugere (husholdninger, virksomheder, institutioner mv.) vedrørende kvalitet, forsyningssikkerhed, miljø og effektivitet, herunder energieffektivitet, anses eksempelvis som projekter, der fremmer vandsektorens effektivitet og kvalitet.

VUDP-foreningen vægter, at projekter har et væsentligt fokus på formidling, så resultaterne bringes i anvendelse, og er med til at skabe konkrete forbedringer for vandsektoren og de tilsluttede forbrugere.

Det opfordres til at projekter skabes gennem tværfagligt samarbejde mellem vandselskaber, vidensinstitutioner,  virksomheder og evt. de tilsluttede forbrugere, hvor det er relevant.​​

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig informeret.

Vi skriver blandt andet om vores projekter eller ændringer til ansøgningsmaterialet.

Vandsektorens forening til forbedring af vandsektorens effektivitet og kvalitet​

Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg c/o Danva - Dansk Vand- og Spildevandsforening

CVR: ​42473545